• Mulimuli ia i matou i luga ole Facebook
  • Mulimuli ia i matou i luga ole Youtube
  • Mulimuli ia i matou i luga ole LinkedIn
itulau_pito_i tua

Ua saunia e le HERO Laser se fa'aolaola fou mo le atunu'u ina ia ausia le sini fa'ata'ita'i "double carbon".

1637916564241674

O le faʻamaeʻaina o lenei poloketi e taua tele mo Hero Laser e faʻalauiloa ai lona lava malosi faʻasaoina ma faʻaitiitia faʻaititia ma faʻaititia le tau o le gaosiga, ma o lona uiga foi o Hero Laser ma Guangdong Jintai e tuʻuina atu fesoasoani fou mo le atunuʻu e faʻataunuʻuina ai le sini autu o le "Double. kaponi"

Hero Laser ma Guangdong Jintai Power Group ua uma ona amataina le galulue faatasi i le tufatufaina atu o malosiaga inisinia poloketi i le 2018, ma o itu uma e lua na talanoaina e uiga i le tufatufaina atu o le gaosiga o le photovoltaic, lea na faataatia ai le faavae mo le galulue faatasi mulimuli ane.O lea e pei o le amataga o le fausiaina o le vaega o le galuega a Jintai na faʻaaogaina atoatoa ona tulaga lelei faʻapitoa, ma mafaufau i le auala e faʻasaoina ai le malosi ma faʻaitiitia le faʻaaogaina ma le faʻaogaina lelei o le malosi, faʻafetai i le faʻataunuʻuina o le poloketi i se tulaga sologa lelei.Ina ua faʻagasolo le poloketi, na fetaui lelei ma le tuʻuina atu atoa o faiga faʻavae malosi a le atunuʻu, ma na tuʻuina atu e le malo faʻalotoifale ma le eletise le lagolago malosi i le fausiaina o le poloketi.

O le Hero Laser na tufatufaina atu le fa'atupuina o le eletise photovoltaic fa'apipi'iina le aofa'i o 1376 photovoltaic modules, ta'itasi ma le mana o le 450W, fa'atasi ai ma le aofa'i fa'apipi'iina o le 619.2kWp.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai a le International Renewable Energy Agency (IEA), o le aofaʻi o le lalolagi faʻapipiʻi faʻapipiʻiina PV o le a faʻaluaina i le tusa ma le 300GW i le 2020-2025, ae o le maketi tufatufaina a Saina o le a oʻo atu i le 150GW, ma avea ai ma numera tasi i le lalolagi.

Tolu tulaga lelei o le tufatufaina PV

Fa'asaoina lelei o tau ma fa'aleleia atili le tamaoaiga o lau pisinisi
I le avea ai o se atinaʻe gaosiga maualuga e faʻaaogaina ai le malosi, tufatufaina atu le gaosiga o le eletise photovoltaic e mafai ona fesoasoani lelei i pisinisi e faʻasaoina le tele o tupe alu eletise.
Fa'alauiloa le fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'amama fa'atasi ai ma fa'amanuiaga fa'aagafesootai lelei
E mafai ona fesoasoani le gaosiga o le malosi o le photovoltaic e mafai ona fesoasoani i pisinisi gaosiga maualuga e faʻaaogaina le malosi e ausia ai le sini o le faʻaolaina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, naʻo le manaʻomia o le faʻapipiʻiina o se photovoltaic system i luga o le taualuga o le fale, e le mafai ona faia se pisa, leai se radiation, leai se emissions, leai. filogia ma le tele o isi tulaga lelei, faʻaolaina moni lanumeamata malosi, faʻasoaina nei le gaosiga o le eletise photovoltaic ua avea ma filifiliga sili ona lelei mo le tele o pisinisi ma tetele.

O le vevela ma le malulu mo le faʻaleleia atili o le siosiomaga

O le tele o le tele o le tele o le faʻaaogaina o le malosi o pisinisi e manaʻomia le maualuga o le malulu i le vevela vevela, ma o le photovoltaic panels o loʻo i ai le galuega o le vevela vevela, pe a uma ona faʻapipiʻi ata i luga o le taualuga, e mafai ona faʻaitiitia le vevela o le fale gaosimea, ina ia mafai ai e tagata faigaluega i totonu. e mafai e le falegaosimea ona galue sili atu le faʻalelei ma e mafai ona sologa lelei le gaosiga o meafaigaluega, lea e faʻaitiitia ai le tau malulu o le ea, ili ma le aisa mo pisinisi.

1637916590417527

1637916859943171

Vaaiga Tau Atinae

I le 20 tausaga ua tuanaʻi, ua televave le faʻatupulaia o le gaosiga o le photovoltaic a Saina, faʻatasi ai ma le faʻavasegaina o le gaosiga o le gaosiga o le photovoltaic a Saina i le lalolagi, o le faʻapipiʻiina e Saina o le faʻatulagaina o le gaosiga o le malosi o le photovoltaic i le lalolagi, ma le tulaga muamua o le gaosiga o le malosiaga o le photovoltaic i le lalolagi;i le tulaga o le atunuu "double carbon" sini ma le "14th Five-Year Fuafuaga", tufatufaina photovoltaic ua ave ese i Saina.I lalo o le talaaga o le "double carbon" target a le atunuu ma le 14th Five-Year Plan, o le tufatufaina atu o le photovoltaic o se galu tele.Ole feso'ota'iga aloa'ia ole Hero laser tufatufaina PV poloketi o lona uiga o se la'asaga i luma ile auala o le atina'eina o le malosi fou, ma o le tele o galuega faufale PV o le a tu'uina i luga ole lisi vave i le lumana'i e maua ai se fa'aleleia fou mo le atunu'u e ausia le sini fa'ata'atia. o le "kaponi fa'alua".


Taimi meli: Apr-12-2022

fesili mo le tau sili