• Tuturkeun Kami dina Facebook
  • Tuturkeun Kami dina Youtube
  • Tuturkeun Kami on LinkedIn
top_banenr

Mesin Las Serat Laser Handheld (Vérsi Euro)

Katerangan pondok:

Fitur produk Handheld Fiber Laser Welding Machine anu tiis cai: Diwangun dina suhu dual sareng kontrol dual chiller cai industri, pangaturan suhu konstan sareng dissipation panas pikeun mastikeun dissipation panas komponén optik inti.Kalawan serat laser, stabil sarta efisien.


Rincian produk

Bubuka produk

Paling jualan di pasar didominasi ku cai-cooled leungeun-diayakeun las.Welding leungeun-dicekel cai-cooled ngagunakeun cai salaku medium cooling.Pausahaan urang ngajual mesin las cai-tiis kalawan kakuatan béda kayaning 500W, 800W, 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, jsb Jeung las leungeun-diayakeun museurkeun kana tilu model: 1000W, 1500W, jeung 2000W.

Cai-tiis fitur mesin las handheld: diwangun-di dual-suhu dual-kontrol chiller industri, pangaturan suhu konstanta sarta dissipation panas, pikeun mastikeun dissipation panas tina komponén sirkuit optik inti.Kalawan serat laser, stabil sarta efisien

Parameter Téknis

Daya laser

1000W / 1500W / 2000W / 3000W

Panjang gelombang laser

1070nm

Panjang Serat

Konfigurasi baku: 10M, rojongan maksimum: 15m

Modeu Operasi

Kontinyu / modulasi

rentang speed mesin las

0-120 mm/s

Mesin cai cooling

Tangki cai termostatik industri

Suhu Ambient

15~35 ℃

Kalembaban Ambient

<70% euweuh kondensasi

Ketebalan las

0,5-3 mm

syarat gap

≤0.5mm

Tegangan Gawé

AC220V

Ukuran

1100mm x 570mm x 1180mm

Beurat

220 kg

Fitur inti

1. WOBBLE sirah laser handheld, lampu sarta fléksibel, bisa weld sagala bagian tina workpiece nu
2. Diwangun-di dual-suhu dual-kontrol chiller industri
3. Perda hawa konstan sarta dissipation panas pikeun mastikeun dissipation panas tina komponén sirkuit optik inti.
4. Operasi basajan, bisa gampang dioperasikeun ku latihan basajan
5. produk geulis bisa dilas hiji nyandak tanpa master a

20211211084710720
dfadf_03

Fillet las

dfadf_12

Las las

dfadf_10

Tukang las

dfadf_05

Jahitan las

Téknologi las ayun tina gabungan dilas

The wobble las gabungan ieu mandiri dimekarkeun, kalawan mode las ayun, adjustable titik lebar tur kasabaran sesar las kuat, nu nyusun keur disadvantage titik las laser leutik, expands rentang kasabaran tur lebar weld bagian processing, sarta ménta weld ngabentuk hadé. .

1. Formability weld hadé tur kualitas luhur las titik

2. The fuselage na laser sirah boga syarat handap pikeun kakuatan laser

3. rentang allowable tina lebar weld bakal dimekarkeun, sarta weld bakal geulis tanpa deformasi

4. Alus kamampuhan beungkeutan alloy aluminium, kualitas luhur processing repeatability jeung stabilitas

04014

Skenario Aplikasi

mesin las laser handheld Ieu cocog pikeun las emas, pérak, titanium, nikel, timah, tambaga, aluminium sarta logam lianna sarta bahan alloy na, bisa ngahontal las precision sarua antara logam jeung logam béda, geus loba dipaké dina parabot aerospace. , shipbuilding, instrumentation, produk mékanis jeung listrik, otomotif jeung industri lianna.

aplikasi (1)
aplikasi (2)
aplikasi (3)
aplikasi (5)
aplikasi (6)
aplikasi (4)
tupappli (2)
tupappli (3)
tupappli (4)
tupappli (1)

warta produk patali jeung video

Mesin las laser

dina Apr 21, 2022

Mesin las laser

dina Apr 21, 2022

Mesin las laser

dina Apr 21, 2022

dina Apr 21, 2022
Dina kahirupan sapopoe, urang moal tiasa hirup tanpa dapur sareng kamar mandi.Dapur sareng kamar mandi modéren kalebet siling, dapur sareng perabot kamar mandi ...

dina Apr 21, 2022
Dina kahirupan sapopoe, urang moal tiasa hirup tanpa dapur sareng kamar mandi.Dapur sareng kamar mandi modéren kalebet siling, dapur sareng perabot kamar mandi ...

dina Apr 21, 2022
Dina kahirupan sapopoe, urang moal tiasa hirup tanpa dapur sareng kamar mandi.Dapur sareng kamar mandi modéren kalebet siling, dapur sareng perabot kamar mandi ...


  • saméméhna:
  • Teras:

  • menta harga pangalusna