• Na ndiqni në Facebook
 • Na ndiqni në Youtube
 • Na ndiqni në LinkedIn

Rreth Nesh

Herolaser

Herolaser e angazhuar posaçërisht në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve të përpunimit me lazer dhe komponentëve lazer.

Përvoja 18 vjeçare në fushën e lazerit, Herolaser ka formuar shumë seri produktesh, me personel teknik të specializuar, menaxhim me përvojë dhe drejtim të qartë zhvillimi që garantojnë rritjen e shpejtë në industrinë e lazerit.

 • 2005
  E themeluar në vitin 2005
 • 800+
  Stafi i kompanisë
 • 150000+
  Sipërfaqja totale 150000㎡
 • 100+
  Ekipi kryesor i kërkimit dhe zhvillimit
Shiko detajet

Harta globale e shpërndarjes së biznesit

harta_1
harta_1 xinxin xuxian
 • Kanadaja
 • Amerikën
 • Meksika
 • Kolumbia
 • Ekuador
 • Peruja
 • Brazili
 • Kili
 • Suedia
 • Mbretëria e Bashkuar
 • Gjermania
 • Ukrainë
 • Zvicra
 • Franca
 • Spanja
 • Italia
 • Turqia
 • Egjipti
 • Nigeria
 • Afrika e Jugut
 • Rusia
 • Japonia
 • Korea e jugut
 • Pakistani
 • Indi
 • Mianmar
 • Vietnami
 • Malazia
 • Indonezia
 • Australia
 • Zelanda e Re

kërkoni çmimin më të mirë