• Следете не на Фејсбук
 • Следете нè на YouTube
 • Следете нè на LinkedIn

За нас

Хероласер

Хероласер специјално ангажиран во истражување и развој, производство и продажба на опрема за ласерска обработка и ласерска компонента.

18-годишно искуство во ласерското поле, Хероласер формираше многу серии на производи, со специјализиран технички персонал, искусен менаџмент и јасна насока за развој кои гарантираат брз раст во ласерската индустрија.

 • 2005 година
  Основана во 2005 година
 • 800+
  Персоналот на компанијата
 • 150000+
  Вкупна површина 150000㎡
 • 100+
  Основен тим за истражување и развој
Погледнете детали

Карта на глобална деловна дистрибуција

карта_1
карта_1 ксинксин ксусјан
 • Канада
 • Америка
 • Мексико
 • Колумбија
 • Еквадор
 • Перу
 • Бразил
 • Чиле
 • Шведска
 • Обединетото Кралство
 • Германија
 • Украина
 • Швајцарија
 • Франција
 • Шпанија
 • Италија
 • Турција
 • Египет
 • Нигерија
 • Јужна Африка
 • Русија
 • Јапонија
 • Јужна Кореа
 • Пакистан
 • Индија
 • Мјанмар
 • Виетнам
 • Малазија
 • Индонезија
 • Австралија
 • Нов Зеланд

побарајте најдобра цена