• Follow Us on Facebook
  • Follow Us on Youtube
  • Follow Us on LinkedIn

Tentang Kami

Herolaser

Herolaser husus kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan equipments processing laser sarta komponén laser.

18 taun pangalaman dina widang laser, Herolaser geus kabentuk loba runtuyan produk, kalawan tanaga teknis husus-ized, manajemén ngalaman tur arah ngembangkeun jelas nu ngajamin tumuwuhna gancang dina industri laser.

  • 2005
    Diadegkeun dina 2005
  • 800+
    Staf pausahaan
  • 150000+
    Total aréa 150000㎡
  • 100+
    Tim R&D inti
Ningali rinci

Peta distribusi bisnis global

map_1
map_1 xinxin xuxian
  • Kanada
  • Amérika
  • Méksiko
  • Kolombia
  • Ékuador
  • Peru
  • Brazil
  • Chili
  • Swédia
  • Karajaan Udnited
  • Jérman
  • Ukraina
  • Swiss
  • Perancis
  • Spanyol
  • Itali
  • kalkun
  • Mesir
  • Nigeria
  • Afrika Kidul
  • Rusia
  • Jepang
  • Koréa Kidul
  • Pakistan
  • India
  • Myanmar
  • Vietnam
  • Malasia
  • Indonésia
  • Australia
  • Selandia Baru

menta harga pangalusna